23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Skydda vattenpumpen med Prestone!

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Prestone svarar på varför ny teknologi för kylvätskan är avgörande för användning i dagens moderna motorer och hur den säkerställer optimal motortemperatur, effekt och livslängd för alla dagens fordon.

Prestone Antifreeze + Coolant gör att vattenpumpen ser ut som ny efter extrem testning och skyddar delarna för att undvika kostsamma reparationer och fordons driftstopp. Vattenpumpen gör att kylvätskan cirkulerar genom de kritiska delarna av din motor. 

Prestones nya formula innehåller den nya patenterade Cor-Guard® teknologin, det bästa framsteget inom skydd av kylsystemets alla delar och som skyddar mot rost, korrosion, skalning, uppbyggnad och igensättning av alla kylsystemkomponenter.

Prestones ny a OEM kylvätska har en optimerad formula för ALLA fordon, märken, modeller, år och färger. Den patenterade teknologin ger omedelbart skydd för alla motorer, nya som gamla. Den optimerar motortemperaturen, förhindrar frysning, PLUS skyddar delar från uppbyggnad och korrosion. Medan vanlig kylvätskor bara klarar 2/3 av jobbet, klarar Prestons Total Protection hela jobbet.


Kommentarer

Erik Viktor
Vad då Vattenpump?
Det var på farfar fars tid vi hade vattenpump! I och med det handlar om kylvätska så är det naturligtvis en kylvätskepump!

Erik Viktor

Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Bilder och video

Prestone, kylvätska, glykol, motor, skydd, motorskydd, korrosion

Sänd till en kollega

0.062