23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Jobba hos oss – vi söker servicetekniker

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Är du en servicetekniker som vill ha ett omväxlande arbete som kräver problemlösning? Då kommer du trivas hos oss! Vi på SUN Maskin & Service AB söker nu resande servicetekniker.

Vi är nu i behov av att förstärka upp vår serviceorganisation. Här kommer du att få användning av din breda tekniska bakgrund inom styr och regler, mekanik och hydraulik.

Körkort B är ett krav. Har du dessutom truckkort är det en fördel. Du bör vara bosatt i Stockholmsregionen / Mälardalen och ha parkeringsplats för servicebussen.

Du kommer arbeta med verkstads- och testutrustning så som billyftar, bromsprovare, hjulinställningsutrustning, AC-serviceutrustning, avgasmätare, däckservicemaskiner m.m. från ledande europeiska varumärken som MAHA och Snap-on. Arbetsfält är hela Sverige med en koncentration kring Mälardalen.

Vi ser att du som SUN Maskin & Service ansikte utåt skapar goda relationer med kunden ute på fältet och bidrar med lösningar som gagnar både oss och kunden.

Om oss
SUN Maskin & Service AB är en väletablerad leverantör av premium verkstadsutrustning till fordonsbranschen. Våra kunder är bilverkstäder men även bilbesiktningsorganisationer, Försvarsmakten, yrkesskolor och verkstäder för tunga fordon. Med snart 30 år i branschen finns en bred kompetens inom företaget.

Huvudkontoret är beläget i Karlstad där marknadsavdelning, serviceverkstad och lager finns. Vi har även servicekontor i Stockholm och Göteborg. Företaget har idag 14 anställda och omsätter cirka 45 miljoner.

Frågor
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår servicechef Fredrik Lindman på telefon 054 – 85 55 92 eller fredrik.lindman@sunmaskin.se, alternativt vår VD Bengt Andersson på telefon 054 – 85 55 85 eller vi e-post bengt.andersson@sunmaskin.se.

Ansökan
Välkommen med din ansökan, CV och eventuellt löneanspråk till info@sunmaskin.se snarast. Ansökningar behandlas löpande.

Plantsannonsen finner du även under Aktuellt på vår hemsida.

 

SUN Maskin & Service AB | 054 - 85 00 75 | info@sunmaskin.se | sunmaskin.se

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Bilder och video

SUN Maskin & Service AB  söker resande serviceteknikerSUN Maskin & Service AB  söker resande servicetekniker

Sänd till en kollega

0.079