23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inred ditt garage på bra sätt

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Ett garage är bra att ha för förvaring av bilen, men det kan vara så mycket mer än bara det. Genom att satsa på att göra ordning ditt garage, med färg, bra belysning och smart förvaring, så kan garaget bli en plats du vill spendera tid i.

Det för att göra en mängd olika saker.

Om du har ett grått, trist garage, var inte rädd för att våga måla om. Det är ett billigt och snabbt sätt att få till en bra förändring. Du kan även måla golvet om du känner för det. Det finns särskild färg för just det ändamålet. Se även till att satsa på riktigt bra belysning.

Bra förvaring
Något alla garage bör satsa på är bra förvaring. Men först, se till att dela in ditt garage i olika zoner. En del för där bilen ska stå, sedan olika delar för verkstad, förråd, hobbydel med mera. Utgå från vad det är du vill kunna göra i ditt garage. Det för att kunna skapa dig det garage du vill ha och behöver.

Om du ofta mekar med bilen är det bra att ha utrymme för det samt även ha bra verktyg att använda dig av. Satsa även på olika reservdelar och tillbehör, som till exempelvis plastclips. Se till att skapa bra lösningar för förvaring. Du kan nyttja väggarna till exempel, så att du har plats på golvet för annat.

För förvaring finns det ju en mängd bra skåp, hurtsar med mera, men det går även att använda egna lösningar. Kanske du har gamla möbler du kan göra om för att förvara verktyg och annat i till exempel. Du kan även ha lådor i taket, krokar på väggarna och så vidare.

En plats för olika saker
Garaget kan vara en bra plats att förvara mer än bara bilen i. Om du har en hobby, så satsa på ett eget hörn för det. Du kan även låta en del vara där du har dina trädgårdsredskap. Nu är det klart att garagets storlek avgör vad du ha plats för utöver din bil. Men har du ett stort garage så har du många möjligheter.

Se även till att låta var sak ha sin plats och ställ alltid tillbaka sakerna där de ska vara, så att du alltid har ordning och reda! Ett välstädat garage utan kaos och stök är ju så mycket trevligare att vistas i.

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062