23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AUTOproff skriver nytt samarbetsavtal och lanserar i Norge!

| Medlemsnyhet | Företag AUTOproff Sverige AB

Autogruppen Norge ingår ett samarbetsavtal med AUTOproff, Auto Transport Service AS och BUS AS.

Samarbetet innebär att alla 300 medlemmar i Autogruppen har tillgång till AUTOproff auktionsplattform där de kan köpa och sälja bilar mellan andra återförsäljare inom Norge och runt om i Europa på ett transparent, enkelt och säkert sätt. AUTOproff Norge blir en filial till AUTOproff Sverige. AUTOproff Sverige ingår i Auction Group koncernen i Danmark där bland anant AUTOproff Danmark, AUTOproff Tyskland, AUTOproff Holland är med.

René Koppelhus, VD AUTOproff Sverige, kommentar:

AUTOproff är ödmjuka och tacksamma för samarbetet med Autogruppen. Vi ser dom som en stor och stark samarbetspartner och en möjlighet till att stärka vår relation och vårt samarbete med Tecar International.

Vi från AUTOproff Sverige ser framemot att arbeta nära med Norge och få hjälpa Autogruppens medlemmar att öka sina lönsamhet i B2B mellan bilhandlare. Det är ett viktigt steg för oss i vår fortsatta europeiska expansionsplan.

Rune Hall-Henriksen, VD Autogruppen Norge, kommentar:

AUTOproff har ett samarbete med Tecar International, en inköpsgrupp som är representerat i 13 länder, som Autogruppen Norge AS är delägare i. AUTOproff har ett mycket bra koncept och auktionsplattform för B2B handel av bilar.

Det har varit ökad fokus på begagnade bilar senaste åren, och en av utmaningarna har på senaste tiden har varit tillgången på begagnade bilar. AUTOproff ger våra medlemmar tillgång till bilar från Europa vilket ger dom goda möjligheter att möta den ökade efterfrågan.

 AUTOproff har en bra plattform för köp och sälj mellan medlemmar, uppköpare m.m som vi tror kommer bidra till att stärka vårt redan omfattande utbud av bra inköpskanaler och koncept åt våra medlemmar.

 AUTOproff är en beprövad lösning, under 2020 hanterades ca 300 000 bilar genom AUTOproff auktionsverktyg.

 

Vill du veta mer eller komma i kontakt med AUTOproff?
info@autoproff.se
040 48 10 31


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
AUTOproff Sverige AB

Piongatan 20
218 47 Bunkeflostrand
Sverige
AUTOproff Sverige AB

Sänd till en kollega

0.078