23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Top seller MA STAR 2-pelarlyft

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Och 25 år som generalagent för MAHA i Sverige.

Äntligen fick vi besöka vår partner MAHA igen under International Dealer Meeting 2021. Ett ypperligt tillfälle för information, diskussion och omvärldsbevakning.

Årets version var ett hybridevent där över 50 representanter från 20 länder var på plats i tyska Haldenwang och ytterligare 150 personer anslöt online från världens alla hörn.

Som brukligt delades flera fina utmärkelser ut bland alla återförsäljare. Vi på SUN Maskin & Service mottog stolt titeln ”Top seller” av nya 2-pelarlyften MA STAR 3,5 och hedrades för vårt arbete med marknadsföring i sociala medier.

Vi blev även uppmärksammade för att under 25 år varit generalagent för MAHA i Sverige, något som vi så klart värderar mycket högt.

Tyska MAHA är marknadsledande i världen på testutrustning för fordon, lyftar och emissionsmätning. På SUN handplockar vi våra leverantörer för att kunna erbjuda dig som kund, premium verkstadsutrustning och inredning till fordonsbranschen. 

MAHA grundades 1969 och är globalt sett är de den mest produktiva tillverkaren av fordonstester inom samtliga tillämpningsändamål.

Vårt fokus är riktat mot europeiska leverantörer med stor erfarenhet och många år i branschen. Detta ger dig en stor trygghet i din strävan att tillgodose dina kunders ökade behov av avancerad och kundanpassad service.

 

SUN Maskin & Service AB | 054 - 85 00 75 | info@sunmaskin.se | sunmaskin.se

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.11