23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PROTEC en lösning på bekymmer med nya E10 bränslet?

| Medlemsnyhet | Företag Bluechem Sweden AB

Med tanke på den höjda halten av etanol i bensinen (E10) så har det redan skapats bekymmer med avgassystem och bränslesystem på kundbilar ute hos våra fordonsverkstäder.   

En enkel lösning på problem på avgassidan är Protecprodukten OXICAT som verkligen gör rent katalysatorer, lambdasonder samt  EGR-ventiler på sot och etanolrester.

Tack vare den rengörande effekten så kallas den av många verkstäder för "2á släckare". För beror höga avgasvärden på sot och andra avlagringar så hjälper oftast P1180 OXICAT till att lösa detta på bara några mils körning.

Det samma är det med bränslesystemet(Bensin), det kommer ställas högre krav på rengöring och framför allt smörjning av hela systemet med nya E10 bränslet. En bra lösning är den högsmörjande rengöringsprodukten för bränslsystemet  P1101 Fuel Line Cleaner  som rengör bränslesystem från tank till spridare och förbränningsrum, samtidigt som den smörjer och vårdar hels systemet.

Med OXICAT och Fuel Line Cleaner så kan verkstäder hjälpa sina kunder på ett mycket kostnadseffektivt sätt. Varför vänta tills problemen uppstår, produkterna kan med fördel användas i förebyggande syfte. 

Kontakta oss för mer utförlig information

Medlemsnyhet

Företag
Bluechem Sweden AB

Askims verkstadsväg 14
436 34 Askim
Sverige
Bluechem Sweden AB

Sänd till en kollega

0.078