23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivknutens drivknutsguide...

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, har tagit fram en guide för att förklara varför det emellanåt är så krångligt med att hitta rätt drivknutar. Drivknuten.se har tidigare gjort en uppskattad guide för problem med sänkta bilar.

Att byta drivknut på en drivaxel är oftast inte ett problem, men att hitta rätt drivknut till drivaxeln brukar vara betydligt mycket värre. För att försöka reda ut begreppen i djungeln med olika drivknutar har Drivknuten.se gjort en Drivknutsguide som kanske kan bringa lite klarhet i ämnet.

Drivknutens tidigare artikel om problemen med drivaxlar till sänkta bilar har varit oerhört uppskattad och hjälpt många verkstäder som haft återkommande problem med vissa kunders bilar. Nu hoppas Drivknuten att den nya guiden ska vara till lika stor hjälp.

Det är ju endast VAG-gruppens bilmodeller, VW, Audi, Skoda och Seat som har drivknutar som listade reservdelar med ett eget originalnummer. Till samtliga övriga biltillverkares axlar är det betydligt svårare att hitta rätt. 

Läs mer på drivknuten blogg om Drivknutar

 

 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.063