23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Superolja till superpris!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se säljer de sista 200 liters faten med den helsyntetiska superoljan 5W-30 LOW SAPS från oljeproducenten 77 Lubricants. En longlife olja av allra högsta kvalitet som överträffar biltillverkarna Mercedes, BMW och VAG´s krav.

Drivknuten.se, som är specialister på delar för drivlinan, har som bekant ett omfattande sortiment av kvalitetsolja från TransNational, Gulf och 77 Lubricants.

De säljer nu sina sista fat av den helsyntetiska superoljan 5W-30 LOW SAPS från 77 Lubricants. Oljan som både uppfyller och överträffar biltillverkarna BMW, Mercedes och VAG´s krav för ”long-life” serviceintervall är specificerade enligt normerna ACEA C3, BMW LL-04, MB 229.51 och VW 504.00/507.00. 

Oljan som är av absolut högsta kvalitet är utvecklad för att ge maximal prestanda, god bränsleekonomi och förlängda oljebytesintervaller och rekommenderas för samtliga högpresterande diesel- och bensindrivna personbilar och motorer försedda med partikelfilter, katalysatorer, avgasrecirkulation (EGR) som kräver kvalitetsoljor enligt kraven för ACEA C3. 

Prishöjningen på rekommenderade utpriset är redan gjort men Drivknuten.se har ett antal fat kvar till superpriset 5999 kr exkl. moms, vilket blir ett literpris på 29,99 kr. Frakt tillkommer med 127 kr.

Läs mer om oljan på hemsidan: Drivknuten.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078