23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drivknuten.se är dokumenterat snabba...

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se, som är specialister på delar för bilens drivlina, har dokumenterat snabb packning, hantering och utleverans. De har under årets första 11 månader lyckats skicka 98,8 % av alla leveranser samma dag som de beställts.

Drivknuten.se är erkänt snabba med sina leveranser och lyckades under 2020 skicka ganska precis 98 % av alla beställningar samma dag som de gjordes. Men under årets första 11 månader har de förbättrat sin leveranssäkerhet med nästan 0,8 procent till 98,8%.

Att Drivknuten inte lyckas till hela vägen till 100% beror dels på att vissa artiklar inte är rena lagervaror eller på ett felaktigt lagersaldo vilket Drivknuten lagt ner oerhört mycket arbete på att stämma av och rätta till. Under 2021 har det också i högre utsträckning oftare inträffat att logistiken med inleveranserna till lagret inte fungerat och att Drivknuten då inte fått in väntade varor på lagret i utsatt tid.

Men Drivknuten.se fortsätter oförtrutet med att skicka samtliga delar samma dag som de beställs, allt för att kunna leverera så snabbt till sina kunder som möjligt och därmed också förbättra sin leveranssäkerhet.

Drivknuten.se har naturligtvis svårt för att påverka transporten från sitt lager till kunden, men tyvärr är det betydligt oftare där det brister än ut från Drivknutens lager.

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078