23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rätt koppling passar fler bilmärken..!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se som kopplar fler och fler bilmodeller med hjälp av Carlinkment-nummer kan matcha fler artiklar till helt oväntade bilmodeller, som en nygammal drivknut till Fiat, Ford och Audi som även visar sig passa Porsche 911 SC och kardaner.

Drivknuten.se håller tillsammans med Carlinkment.se på med det mödosamma arbetet med att manuellt koppla ihop rätt drivaxlar, drivknutar, mellanaxlar och stödlager med rätt bil, eller egentligen mer riktigt det omvända, att koppla bilen till rätt reservdelar. 

I detta arbetet dyker det upp ganska många överraskningar med korskopplade reservdelar som passar helt oväntade bilmodeller. En sådan produkt som kopplats till flera hundra nya bilmodellvarianter är drivknuten EDI1688 som visar sig även passa en mängd modeller av Ford, Fiat, Lancia men även Porsche 944 och 911 SC.

Drivknuten EDI1688 levereras komplett med själva drivknuten, inre högvarvsdamasken, fett, klammer, bultar och låsringar. Priset ligger på 799 kr exkl. moms före verkstadsrabatt.

Drivknuten.se har nu kopplat samtliga Volvo-modeller från mitten av 90-talet och fram till 2021 liksom ungefär 650.000 VAG-bilar och håller nu på att slutföra arbetet med Citroen, Peugeot och Renault vilket beräknas att vara klart under januari. Då kommer runt 4 miljoner bilar ska vara färdigkopplade med 100% garanterat rätt delar för drivlinan.

Carlinkment.se har idag kopplat klart samtliga reservdelar till runt 20 % av alla bilfabrikat och beräknar att vara helt klara med den svenska bilparken någon gång i slutet av 2022.

Direktlänk till drivknuten EDI1688

 

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062