23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

TRICO original på de senaste Volkswagen modellerna

| Medlemsnyhet | Företag Ferdfelt Trading AB

Vi kan nu officiellt informera att TRICO kommer att bli originalleverantör för baktorkarbladen (inkl. torkararmar) på flera av de senaste Volkswagen modellerna.

TRICO har utvecklat en nydesignad bakre torkararm och integrerat blad för en mängd nya Volkswagen modeller, inklusive Golf VIII och Sportskombi, ID3, Arteon och Caddy, samt två modeller som kommer att lanseras inom en snar framtid, Transporter T7 och Taigo.

Volkswagen Group letade efter en snyggare, mer attraktiv design av bakarm och blad, så TRICO´s ingenjörsteam satte igång och skapade en perfekt lösning – med hjälp av en befintlig balkbladstruktur som har levererats till Volkswagen Audi Group i över 10 år, med ett mer diskret anslutningssystem för förbättrad estetik. Bladen tillverkas i Europa i TRICO:s design med dubbla stålbalkar och har optimerats för varje fordon för att leverera perfekt tryckfördelning och suverän torkningskvalitet.

" Torkarblad är en så säkerhetskritisk komponent att tillverkare och förare behöver en produkt de kan lita på, så bästa kvalitet är verkligen av största vikt, vilket är där TRICO sticker ut från massan.”, säger Patrik Ferdfelt, från TRICO i Sverige ”Med det i åtanke är det en stor ära att TRICO utökar sitt långsiktiga partnerskap med VAG för att leverera både främre och bakre blad - alla känner till den utmärkta kvaliteten på en Volkswagen och TRICO är stolta över att vara förknippade med en så framstående tillverkare.

"Eftersom TRICO har tillverkat torkarblad i mer än 100 år, är vi säkra på vår ingenjörsförmåga och innovation, så vi är glada över att Volkswagen fortsätter att vara en av många fordonstillverkare som känner igen detta och litar på att TRICO levererar dem. Naturligtvis kommer denna bladdesign att bli tillgänglig för våra eftermarknadskunder för att upprätthålla vår oöverträffade eftermarknadstäckning."

För mer information om TRICO, kontakta Patrik Ferdfelt, 070/636 13 76 eller på patrik@ferdfelt.se 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ferdfelt Trading AB

Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Sverige
Ferdfelt Trading AB

Sänd till en kollega

0.078