23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

TRICO lanserar OE Torkarblads-kit!

TRICO, ledande OE leverantör till bl.a. Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, Skoda m.fl. lanserar helt nya OE torkarbladssatser i samma premiumkvalitet som när bilen var ny.

Förpackade i en ny, miljövänlig kartong, består sortimentet av bara 95 referenser - 73 direktpassningssatser för OE applikationer och 22 "retrofit" satser för hybrid- och uppgraderingsapplikationer. Totalt täcker sortimentet mer än 95 % av fordonsparken på grund av TRICOs "superkit" design som kommer med en alternativ adapter och gör att detta sortiment ger över 40 % mindre srtikelnummer än konkurrenternas serier som ofta kräver mer än 150 artikelnummer för att uppnå samma täckning.

De nya kiten innehåller TRICOs branschledande "X1" designblad, tillverkade och förpackade i Europa. TRICO levererar samma blad som OE till VAG, för en mängd fordon inklusive VW ID4, Golf VIII, T-Roc, Audi Q4, Q5, Q7, TT, e-tron, Škoda Citigo, Enyaq, Kodiaq, Superb, Seat Ibiza, Leon, Rapid och Mi .

"Introduktionen av dessa beam blade kits är en ”game changer” för TRICO. Medan vi tidigare uteslutande sålde våra OE torkarblad separat, kommer nu kunderna att ha fördelen av att köpa ett komplett kit med allt de behöver för dem, med försäkran om att de köper exakt samma kvalitetsprodukt som vi är betrodda att leverera till fordonet tillverkare över hela Europa.

 "När vi nu är inne i torkarbladssäsongen är detta ett perfekt tillfälle för verkstäderna att öka deras vinstmarginaler samtidigt som de bibehåller maximal fordonstäckning och minskar deras lagerhållning. Vi skapade det här erbjudandet med utrymmesbesparing i åtanke, så det är tydligt, kompakt och heltäckande och ger en perfekt förstklassig, direktpassande torkarblad." säger Patrik Ferdfelt, marknadschef Ferdfelt Trading AB.

Alla applikationer för TRICO Exact Fit Kit kommer att finnas tillgängligt på Tecdoc under Februari.

Ferdfelt Trading AB
Albybergsringen 116
137 69 Haninge
Haninge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563030492

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031