23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny doftgran från Wunder-Baum – Frosted Pine

| Medlemsnyhet | Företag SEAB AB

Frosted Pine är namnet på den nya doftgranen från Wunder-Baum, med en frisk doft av frostade tallbarr, sval pepparmynta och bergslavendel.

Frosted Pine är namnet på den nya doftgranen från Wunder-Baum, med en frisk doft av frostade tallbarr, sval pepparmynta och bergslavendel.

 Den välkända doftgranen, Wunder-Baum, föddes redan 1952 och är tillgänglig i en mängd olika dofter. Det senaste tillskottet är Frosted Pine, där frostade tallbarr, sval pepparmynta och bergslavendel förenas för att skapa en doft av ett friskt, snöigt sagoland.

 –      Wunder-Baum Frosted Pine är designad att leverera långvarig doftverkan och används, precis som våra andra doftgranar, genom att man hänger den fritt, öppnar den i toppen av förpackningen och drar ut cirka en cm av granen varje vecka – mer om man vill ha mer doft, mindre om man önskar mindre doft. Och doftgranarna fungerar precis lika bra på olika ställen i hemmet som i bilen – vilket inte alla har insett ännu, säger Magnus Almqvist, Brand Manager på SEAB.

 ”Man ska inte gråta över spilld mjölk”

I New York, USA, fick ett mjölkbud en dag året 1952 nog av lukten av spilld mjölk och nämnde problemet för Julius Sämann. Han hade tillbringat flera år i den kanadensiska tallskogen där han forskade på att utvinna de aromatiska oljor som ger träden dess rogivande och karaktäristiska doft. Julius provade att tillsätta dofter på ett speciellt material, med en speciell form, och den första doftgranen var skapad.

 Julius Sämann gav produkten varumärket CAR-FRESHNER, men produkten är känd under olika namn på olika ställen i världen – LITTLE TREES, MAGIC TREE, ARBRE MAGIQUE och WUNDER-BAUM, som vi känner den i Sverige.

 Under åren har flera olika typer av luftfriskare lanserats, och idag ingår - förutom de traditionella granarna - Bottle, Clip, Fiber Can och Pumpspray i Wunder-Baums sortiment av luftfriskare.

  

Lansering:

Wunder-Baum Frosted Pine finns i välsorterade butiker från och med februari 2022.

Rekommenderat cirkapris 27 kr inkl moms.

 

För ytterligare information, kontakta:

Magnus Almqvist, Brand Manager SEAB, tel 08-591 490 94, magnus.almqvist@seab.se

Lennart Thulin, PR-konsult Norsholmen AB, tel 0705-106 106, lennart.thulin@norsholmen.se

 

 

SEAB etablerades på 60-talet och är i dag Nordens största distributör av bland annat bilvårdsprodukter. Förutom konsumentprodukter ingår även professionella produkter för rekonditionering, maskintvätt samt serviceanläggningar för bilvård.

Turtle Wax, STP, Armor All och Wunderbaum är internationellt välkända produkter som finns på de flesta biltillbehörsbutiker och bensinstationer. Mer tekniska produkter som WD-40, Gorilla Glue, Hammerite med flera, distribueras även via gör-det-själva butiker samt järn-, bygg- och färghandel. SEAB Group sysselsätter totalt ca 150 personer i Norden och omsätter cirka 600 miljoner kronor per år. Huvudkontor och lager finns i Sigtuna och i Norge, Danmark och Finland.

SEAB är miljöcertifierade sedan år 2002 enligt ISO 14001 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan 2015.

Läs mer på: www.seab.se

Medlemsnyhet

Företag
SEAB AB

Charlottenberg 442
193 41 Sigtuna
Sverige
SEAB AB

Sänd till en kollega

0.078