23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Test´n Tune trackday på Ring Knutstorp fredagen den 29 april

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se arrangerar tillsammans med GTracing.se en trackday fredagen den 29 april för både gatregistrerade bilar, sportbilar och racebilar som kan behöva träna på Ring Knutstorp. Hela dagen är öppen för körning utan uppehåll.

Drivknuten.se arrangerar ihop med GTracing.se vårens stora Trackday Test & Tune för både gatbilar och racebilar fredagen den 29 april på Ring Knutstorp. Banan är öppen för körning hela dagen utan lunchuppehåll mellan 09:00-16:00. Både gatdäck, R-däck och slicks är tillåtet, så dagen är perfekt oavsett om man bara vill testa sin bil eller behöver träna med racebilen. Dagen är indelad i tre grupper med runt 15 bilar per grupp för att det ska bli så mycket och hög kvalitet på körningen som möjligt. Antalet deltagare är därför begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Max 95 db förbipassering.

Incheckningen öppnar kl 07:30 och 08.00 serveras frukostbullar med kaffe/the. 08.30 startar det obligatoriska förarmötet. Kostnad per bil inklusive en förare är 1800 kr inkl. 6% moms om man bokar före den 31 mars. För medåkare kostar det 400 kr inkl. 6% moms. Frukost ingår liksom lunch/husmanskost som serveras av restaurang Ärtan mellan 11.30-13.30 i Nyman Racings Hospitalitytält i depån.

Notera att denna Trackday inte är någon tävlingsdag och att ingen officiell tidtagning sker.

Läs mer på: Gtracing Trackday

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.094