23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya drivaxlar till VW Crafter

Drivknuten.se, som är specialiserade på delar för bilens drivlina, fortsätter presentera nyheter på löpande band. Senaste nytt från innovatören är helt nyframtagna drivaxlar till senaste generationen VW Crafter.

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, ligger inte på latsidan. Varje vecka presenteras flera helt nya axlar för marknaden. Denna veckan inleds med elt nyframtagna drivaxlar till senaste generationen av VW Crafter med karossbeteckningarna SY, SYI och SZ.

De nya axlarna finns till både vänster och höger sida i en begränsad upplaga i första omgången. 

Vänster drivaxel med beteckningen DVW-530 passar främst den 6-växlade manuella lådan men också ett fåtal bilar med den 8-växlade automatlådan beroende på motor-, växellådskod och chassibrytning. Den är alltså inte helt logisk utan måste stämmas av för varje bil. Priset på den axeln ligger på 4712 exkl. moms före verkstadsrabatt.

Höger drivaxel med artikelnummer DVW-630 passar både den manuella växellådan och den 8-växlade automaten men begränsningen ligger där istället att de enbart passar samtliga modeller fram till mars 2020. Priset för den axeln är i dagsläget 5592 exkl. moms före verkstadsrabatt.

Länk till vänster drivaxel DVW-530

Länk till höger drivaxel DVW-630

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047