23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Atracco Helsingborg sponsrar Drivknuten´s Trackday

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Den Trackday på Ring Knutstorp, som arrangeras gemensamt av Drivknuten.se och GTracing.se, får nu förstärkning av Atracco i Helsingborg som går in och subventionerar deltagarnas kostnad för att köra på banan.

I det stora nätverket som finns runt Team Nyman Racing med huvudsponsorn Allabildelar.se och Drivknuten.se finns också webbportalen GTracing.se med på ett hörn och nu även Atracco Helsingborg som går in och medverkar på lokala arrangemang. Som exempelvis på Drivknuten´s och GTracing´s Trackday på Ring Knutstorp fredagen den 29 april.
Atracco Helsingborg subventionerar deltagarnas kostnad för körningen med 200 kr, oavsett när man anmäler sig att medverka. Det betyder att de som redan betalt får 200 kr utbetalt av Atracco Helsingborg, och de som anmält sig och ännu inte betalt får beloppet naturligtvis korrigerat.

På GTracing´s hemsida är redan priserna justerade för subventionen från Atracco´s och körningen kostar nu 1600 kr inkl. 6% moms för en heldag för en bil och förare, då ingår både frukost och en vällagad lunch.

Team Nyman Racing blir även kvar under lördagen och visar upp teamet när Atracco kör sin årliga Delplockens Dag på Delplocken i Helsingborg som då har 50% på alla delar under just den dagen.

Läs mer om Trackday på Ring Knutstorp på hemsidan: GTracing.se

Mer om Delplockens Dag finns att läsa på Delplockens hemsida: Delplocken.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.062