23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Allabildelar.se sponsrar Skrotbilsracet på Mantorp Park

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Allabildelar.se är nu huvudsponsor för Stora Skrotbilsracet på Mantorp Park den 30 oktober där Drivknuten.se sedan tidigare är med som en av sponsorerna. Allabildelar´s medverkan borgar för att bilarna tas om hand på bästa sätt efter racet.

Den 30 oktober är det dags för det Stora Skrotbilsracet på Mantorp Park. som uteslutande körs med bilar som skrotas efter racet. Skrotbilsracet är därmed en viktig del av kretsloppet för att ”skrota bort” äldre bilar från vägarna. 

Skrotbilsracet är perfekt som ett företagsevent, en kickoff eller för ett kompisgäng bara för att ha lite kul och tävla mot andra om vem som är snabbast. Eller kanske mer riktigt, vilket team som kan få bilen att hålla hela racet? Utöver träning och kval vill säga.

Stora Skrotbilsracet på Mantorp Park har något så unikt som prispengar i potten. Vinnande team får 15.000 kr, tvåan 10.000 kr och trean får 5.000 kr. Därutöver får pristagarna en fri start i ett kommande Skrotbilsrace.

Drivknuten.se lämnar 15% rabatt på alla delar, så fort man bara har fått ett startnr. Folkraceshop i Örebro är också med och stöttar med särskilda startpaket med stolar, bälten och rattar till riktigt bra priser för alla som anmäler sig till Skrotbilsracet. Det är också just de delar som får plockas ur bilen efter racet

Startavgiften är 5.000 kr exkl. 6% moms och antalet anmälda bilar är maximerat till 80.

Läs mer här innan ni anmäler ert "vinnande" team: Skrotbilsracet

Sök bildelar på: Drivknuten.se

Tänk nytt, sök begagnade bildelar på Atracco´s anläggningar: Allabildelar.se

Till Folkraceshop i Örebro: Folkraceshop.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Sänd till en kollega

0.078