23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Är ditt behov en slitstark lösning? Tänk vattenburet.

| Medlemsnyhet | Företag PPG Scandinavia

ETT VATTENBURET SYSTEM SOM ÄR LIKA SLITSTARKT SOM LÖSNINGSMEDELSBASERAT? DET TROR JAG INTE PÅ.

Inte det? Ha då tilltro till ISO - den internationella standardiseringsorganisationen.

Föreställningen att endast lösningsmedelsbaserad lack ger den bästa korrosion och kemikalie beständighet har helt övergivits på senare år.

Vid provning enligt industristandard ISO-12944-6 : 2018 fick en blandning av Selemix WB Single Stage akrylbaserad högglans och matt ett av de högsta betygen i korrosivitetskategorierna medelhög (C3VH), hög (C4H) och mycket hög industriell (C5M).

Det betyder att industrier som behöver lackera för miljöer med aggressiv korrosion, t.ex. containrar, hytter, generatorer, metalltillverkning eller maskiner, tryggt kan vända sig till vattenburet system.

Läs mer här

Selemix är ett varumärke för lätta industriella ytbehandlingar från PPG Industries , en välrespekterad global leverantör av ytbehandling, lacker och material med cirka 150 produktionsanläggningar i nästan 70 länder. PPG Industries grundades 1883 i Pittsburgh, Pennsylvania och har länge gått i bräschen för ny teknik och fortsätter att utveckla banbrytande produkter och processer.

Inom Selemix utvecklar och levererar vi effektiva ytbehandlingar till lackerare och tillverkare till industrin som söker efter bästa resultat, kvalitet och service.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PPG Scandinavia

Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Danmark
PPG Scandinavia

Sänd till en kollega

0.063