23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inte bara hjullager!

| Medlemsnyhet | Företag SKF Sverige AB

SKF har lanserat spiralfjädrar till eftermarknaden med mer än 3400 referenser.

SKF har designat ett nytt sortiment av spiralfjädrar, och i linje med SKFs obestridda världsomspännande ledande position kring MacPherson Suspension Bearing, är SKF glada över att kunna tillkännage lanseringen av en ny serie spiralfjädrar för den europeiska eftermarknaden för fordon. De nya spiralfjädrarna är en premiumprodukt tack vare kvalitetsmaterialet och SKFs ingenjörers OE-expertis och know-how.

"Spiralfjädrarna har varit föremål för olika uttömmande tester, inklusive saltspraytest för att verifiera korrosionsbeständighet, och ett uthållighetstest på 500 000 kompressioner, vilket validerar användningen av spiralfjädern i alla vägförhållanden", säger Manuel Barrientos, produktlinjechef Suspension på SKF. "Dessutom har spiralfjädrarna en zinkfosfatering och svart epoxibeläggning för korrosionsskydd."

Spiralfjädrarna är tillverkade enligt OE-specifikationer och kvalitet och har samma egenskaper som OE, och täcker alla konstruktionsformer som sidobelastningsfjädrar och miniblock med konisk tråd.

Med detta erbjudande utökar SKF sin eftermarknadsportfölj för chassi, som redan består av hjullager, toppfäste, drivlina och styr- och fjädringssatser.

Medlemsnyhet

Företag
SKF Sverige AB

Sven Wingquist gata 2
415 50 Göteborg
Sverige
SKF Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094