23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lyckad trackday på Ring Knutstorp

Drivknuten.se, som är specialiserade på delar för drivlinan, stärker sitt nätverk med starka partners för att utveckla ett nära samarbete till nya nivåer. Som den otroligt lyckade Trackday som samarrangerades på Ring Knutstorp.

Drivknuten´s Test´n Tune Trackday på Ring Knutstorp fredagen den 29 april, som arrangerades ihop med Atracco Helsingborg, Nyman Racing och GTracing.se, blev en stor succé. 

Arrangemanget prickade in årets hittils varmaste dag med strålande solsken och klarblå himmel. Restaurang Ärtan från Billesholm bjöd på Wallenbergare i Nyman Racings Hospitalitytält och körpassen på banan löpte på hela dagen utan några missöden. Pauserna mellan körpassen nyttjades till teambuildning, samkväm och nätverkande.

Tillsammans med sina arrangörspartners bestämde Drivknuten.se att dagens övningar gett så mycket att de bokade in en en dag med exakt samma upplägg till nästa år. Nyman Racing var å sin sida precis lika nöjda och bokade in och fyllde de tillgängliga platserna i Legendsklassen direkt. 

Men alla med gatbilar, sportbilar och racebilar kan lägga in den 28 april 2023 i kalendern. För då kör Drivknuten tillsammans med sina samarbetspartners en "favorit i repris.

Länk till hemsidan med bilder upplagda från den lyckade dagen: Gtracing.se

Länk till: Drivknuten.se

Länk till: Nyman Racing

Länk till: Atracco.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046