23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Två platser kvar till Formel 1-körning!

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Med bara två veckor kvar till Drivknuten och Rajamäki Racingexperience Formel 1 körning på Anderstorp Raceway finns det två lediga platser kvar att köra en äkta Formel 1 bil. Är du en av dem som ska förverkliga din dröm?

Om någon mot förmodan skulle missat att Drivknuten.se i samarbete med Rajamäki Racingexperince arrangerar Formel 1 körning på anrika Anderstorp Raceway den 14 och 15:e juni, så är detta absolut sista chansen att hänga på. Det finns nämligen bara två platser kvar till tisdagens körning. Körningen den 15:e som innefattar 8 varvs körning med Formel 1 bilen, ett spännande kvällsföredrag, middag och övernattning på Toftaholm är helt fulltecknad.

Den 14:e juni är fullspäckad dag med bangång, praktiska övningar och körning på banan med spårvalsträning, bromspunkter och apex. En racepreppad BMW finns också att tillgå för extra körträning. Därefter är det körning med riktigt grymma Formula Renault, allt för att få in rätta känslan i en formelbil inför den riktiga Formel 1 körningen med 4 varv på hela långa Grand Prix-banan. Formel 1 bilarna lämnar 650 hk vid 12000 varv och accelerationen ligger 5 sekunder - till 200 km/h... och då är det inte 0-100 km/h som imponerar mest. Toppfarten ligger på 350 km/h. 

Lån av all nödvändig utrustning ingår liksom försäkring, frukost, lunch, en helt speciell tröja och naturligtvis ett exklusivt F1 certifikat som är få förunnat. Till det kommer ytterligare en ett helt speciellt minne från dagen, som bara delas ut till deltagarna från just detta arrangemanget.

Priset för hela äventyret är starkt reducerade 15.900 kr exkl. moms, med 6% moms för privatpersoner och 25% moms för företag.

Läs mer på Drivknuten´s blogg "Kör Formel 1 med Drivknuten.se"

eller på GTracing.se

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.093