23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tri-Pak möter användarna på Bimmers Of Sweden

| Medlemsnyhet | Företag Tri-Pak -Bränsletillsatser

I helgen var Tri-Pak med hela sitt team på Mantorp Park för att möta kunder och användare på eventet Bimmer Of Sweden, Norra Europas största BMW-Event.

Under helgen gick Bimmers Of Sweden av stapeln, ett event som kommit att bli ett av Tri-Pak:s viktigaste event. Det är ett otroligt stort event med människor och bilar från hela vårt avlånga land, det fanns bilar från Kalix och bilar från Malmö.  Efter en lång vinter har flera nu tagit fram sina klenoder ur garagen och gjort iordning dem för sommaren. Efter en fantastisk helg så har vi fått bekräftat det vi trodde, vi behövs mer än någonsin och det handlar om vårt kulturarvs bevarande. 

Många som vi pratade med berättade om en mer långdragen uppstart denna säsong med startsvårigheter till följd av dåligt bränsle. På Tri-Pak är vi föga förvånade, det finns goda skäl till att vi varje år skickar ut instruktioner för konservering av bränslet i samband med säsongsskiftet (vill du också ta del av det så skriv upp dig på vår nyhetsbrevslista). Hela vår affärsidé bygger på att hjälpa dig att undvika problem för att ge dig mer tid till att njuta av din hobby.  

På eventet blir det tydligt att e10 bränslet som finns i våra 95-oktans pumpar idag är ett gissel, flera beskrev problem med avlagringar och igensatta spridare, ökad förbrukning och mer svårstartad maskin, många av dem köpte med sig en flaska för att komma till bukt med problematiken och flera av dem har faktiskt redan hört av sig och berättat hur problemen mirakulöst försvann. Men det är inte ett mirakel, det är svensk innovation och teknik när den är som bäst. 

Tri-Pak är ett svenskt företag med tillverkning i Dalarna, Insjön. Tri-Pak tillverkar branschledande tillsatser för drivmedel med både miljö och fordon i åtanke. Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss? 
Tel: 08-410 00 810
Mail: Hej@tripak.se
www.Tripak.se 

Ludvig Mårtenson, Försäljning och Samarbeten


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Tri-Pak -Bränsletillsatser

Hotellvägen 5
793 41 Insjön
Sverige
Tri-Pak -Bränsletillsatser

Sänd till en kollega

0.078