23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Montera däck på upp till 2000 kg

Stora däck är inga problem med Hofmanns robusta däckmaskiner från oss på SUN. Våra monteringsmaskiner hanterar däck på upp till 2000 kg!

Våra däckomläggare på tungsidan hanterar 14” – 58” däck som väger upp till 2000 kg för lastbilar, traktorer och entreprenadmaskiner. Våra balanseringsmaskiner hanterar däck upp till 250 kg för transport- och lastbilar. Balanseringsmaskinerna är utrustade med ergonomisk hjullyft och praktiska fack och hyllor för vikter och konor.

Bland Hofmanns utbud finns idag ett mycket brett sortiment av utrustning för hjulservice för personbilar och tunga fordon, både balanserings- och monteringsmaskiner. Förutom kvalitet och prestanda kännetecknas världsledande Hofmann av innovation och erfarenhet sedan 1931.

Märkesspecifik utrustning

Genom Hofmanns stora utbud av märkesgodkända produkter erbjuder vi ett komplett OEM-sortiment till märkesverkstäderna även på tungsidan. Till exempel balanseringsmaskiner för Mercedes Benz lastbilar.

130 års erfarenhet av verkstadsutrustning

Det var med stor glädje vi mottog Snap-on Equipment’s beslut att välja oss på SUN Maskin & Service som importör och officiell svensk återförsäljare av Hofmann verkstadsutrustning under 2021.

– Vårt breda servicenät i kombination med utrustning i absoluta toppklass – det kan inte bli bättre, säger Bengt Andersson teknisk säljare och VD på SUN. Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet!

– Varumärket Hofmann står för världens bästa produkter, och är nu ackompanjerat av den bästa lokala servicepartnern. SUN Maskin & Service AB är ett utmärkt samarbete för oss på den svenska marknaden, säger Snap-on Equipments Area sales Manager Norbert Schneider, Tyskland.

Vi ses på Elmia Lastbil 24-27 augusti i monter B01:21!

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047