23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Direct Pro-plattformen för direkt till metall är komplett

SELEMIX® har fullbordat lanseringen av 7-15X Direct Pro-sortimentet genom att lägga till halvmatt och matt täckfärg som fulländar de tidigare lanserade högglans, halvglans och satinglans bindemedel.

- vilket ger industritillverkare och ytbehandlare möjlighet att leverera en högkvalitativ och hållbar finish.

Direct Pro är en ny milstolpe i varumärkets etablerade ledarskap inom innovativa lösningar för direktbehandling av metall och kompletterar det sedan mer än tio år framgångsrika 7-53X-sortimentet.

Direkt applicering utan behov av en grundfärg
Direct Pro möjliggör direkt applicering på ett stort antal olika substrat utan behov av en grundfärg, vilket ger ökad produktivitet och korrosionsbeständighet - samt betydande material-, tids- och energibesparingar inom ett stort antal industriella tillämpningar.

7-15X har låga utsläpp av lösningsmedel, vilket hjälper alla Selemix-kunder att uppnå sina hållbarhetsmål. 7-159, 7-157/ -158 och 7-155/-156 har också testats enligt ISO 12944-6: 2018-normen och har certifierats med upp till C5M, beroende på filmtjocklek.

Kunderna ser fram emot en positiv framtid med Direct Pro
"Vi är glada att höra från nya och befintliga kunder att Direct Pro uppfyller branschens förväntningar på kortare processtider utan att kompromissa med slutresultatet. Efter Direct Pro High Gloss är vi övertygade om att våra industriella användare mycket snabbt kommer att börja använda bindemedlen med ytterligare glansnivå", säger Kolja Eikelmann, Segment Director CT/ LIC på PPG Refinish EMEA.

Nu när Direct Pro-plattformen för direkt till metall är komplett och alla glansnivåer finns tillgängliga, är vi övertygade om att industrikunderna snart kommer att dra nytta av att kunna använda hela plattformen.

Läs mer om Direct Pro-sortimentet här: SELEMIX® Direct Pro

PPG Scandinavia
Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Københavns Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17010433

Kontaktperson

LHW
Laila Hammerik Wedel
Marketing & Communications Specialist
+45 27877254 LWedel@ppg.com

Sänd till en kollega

0.046