23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Audi Sportquattro uppvisningskör på Midnattssolsrallyt

Midnattssolsrallyt inleds med en brakshow på Gelleråsen under onsdagen den 6 juli med uppvisningskörning av bl.a. Anders Carlssons med sin brutala Audi Sportquattro S1:a. Rallyts första Super Special Sträcka körs inne på Gelleråsen.

Drivknuten.se är självklart med som en av sponsorerna på Anders Carlssons Audi Sportquattro S1:a och har nu även fått sällskap av de vakna företagen Nordwall Marin som är ett varv på Lidingö i Stockholm och Upplandsbro Transport med säte i Göteborg som i sin tur är specialiserade på flyttningar. Samtliga dessa företag finns självklart med på Gelleråsen i samband med uppvisningen och starten av Midnattssolsrallyt 2022.

Anders Sportquattro är bilen som uppvisningskördes av Stig Blomqvist under Race of Champion på pite Havsbad i januari i år, även om Stig kört just denna bilen i många sammanhang.

Ingen har väl missat körningen som Stig gjorde mot den över 1000 hästar starka helelektriska rallybilen Nitro FC1-X. Det var inget egentligt race men "Mäster" som hade Sebastian Vettel med som passagerare i Audi´n kunde inte låta bli att "tvåla till" elbilen till publikens stora förtjusning. Utöver sändningarna på SVT har enbart detta klippet haft över 420.000 visningar på Youtube.

Anders har nyligen också färdigställt en Audi Urquattro Grupp 4 "hyllningsbil" för att fira att det nu är 40 år sedan Stig Blomqvist vann första VM segern med Audi Quattro. Men den bilen kommer inte med till Karlskoga denna gången.  Mäster Stig är också på plats på Gelleråsen under invigningen men kommer där att köra en Legendsbil istället.

Drivknuten.se kommer tillsammans med Nordwall Marin och Upplandsbro Transport att göra flera framtida event tillsammans med Anders Carlssons otroligt häftiga Audi Sportquattro S1:a. Starka varumärken växer och utvecklas tillsammans och tar tillfället i akt när rätt möjligheter dyker upp. Missa inte att se bilen live på Gelleråsen Arena den 6 juli.

Nyfiken på Nordwall Marin, gå till hemsidan: Nordwall Marin

Behov av professionell flytthjälp, då finns;  Upplandsbro Transport

Rätt delar för drivlinan hittar du säkrast på: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047