23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

1 vecka kvar till Elmia Lastbil!

| Medlemsnyhet | Företag SUN Maskin & Service AB

Nu kan vi äntligen mötas på Elmia igen. Boka in 24-27 augusti i Jönköping och träffa oss på Lastbilsmässan.

Bara en vecka kvar till Elmia Lastbil, mässan alla åkare längtat efter under flera år. Du är varmt välkommen att besöka oss på SUN i monter B01:21 och se ett urval av vårt utbud för tunga verkstäder.

I montern kommer du bland annat att kunna se vår ”TWIN” AC-maskin som hanterar både r134 och HFO-gasen i samma maskin. En mycket smidig lösning nu när HFO-gasen gjort entré även på tungsidan. Denna modell har två separata system som gör att det inte finns någon risk för blandning av de olika gaserna. Du får två maskiner i en helt enkelt!

Vi har AC-maskiner från den världsledande tillverkaren SnapOn Climate Solutions (Ecotechnics). De kännetecknas av hög driftsäkerhet, minimalt underhållskrav samt en lång livslängd.

Alla AC-maskiner som vi levererar är först kontrollerade och kalibrerade i vår egen verkstad. När maskinen anländer till dig är den redo för användning direkt!

Du kommer även kunna se och känna på vår mobila bromsprovare för skåpbilar och lastbilar med upp till 18 000 kg axeltryck. Utvecklad och tillverkad i Tyskland av premiumleverantören MAHA.

SUN MASKIN & SERVICE AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

 

Medlemsnyhet

Företag
SUN Maskin & Service AB

Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Sverige
SUN Maskin & Service AB

Sänd till en kollega

0.079