23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Dekk 1 väljer Compilator som ny leverantör av affärssystem

| Medlemsnyhet | Företag Compilator AB

Compilator, med sitt marknadsledande affärssystem DäckData för däck- och bilbranschen, sluter avtal med en av Norges största däckkedjor Dekk1.

Alla Dekk1:s filialer kommer att använda DäckData för hantering av bland annat däckhotell, lager, ekonomi och bokningar. Compilator kommer även att tillhandahålla Dekk1s nya plattform för e-handel.

Dekk1 är en del av Nordic Tyre Group och är idag en av Norges ledande däckkedjor med fokus på försäljning av kvalitetsdäck och fälgar från världens ledande varumärke. Verksamheten öppnade portarna 2007 och har sedan dess vuxit stadigt med toppmoderna butiker och verkstäder över hela Norge. Siktet är inställt på att bli Norges största och ledande oberoende däckkedja.

”Vi lade ner mycket jobb på att hitta rätt leverantör och kände att DäckData stämde in på varenda punkt. Det fanns helt enkelt inget annat system som kunde möta alla våra krav och som hade den supporten vi efterfrågade”, säger Bjørn Hellvik som är VD på Dekk1.

Compilator har i många år varit marknadsledande i Skandinavien och i Norra Europa med sitt populära system DäckData. Med huvudkontor i hjärtat av Malmö och med kontor i Finland samt Storbritannien sitter ett team på 40 personer och utvecklar och hjälper kunderna med sin lösning så de kan fokusera på sin verksamhet.

”Att hela tiden hänga med i svängarna och vidareutveckla DäckData för att möta alla våra kunders behov har varit vårt framgångsrecept sedan starten 1995.”, säger Anders Paulcén som själv har ett förflutet inom däckbranschen. Han fortsätter ”För oss var det hedrande att Dekk1 valde oss och vi står redo för utmaningen att hjälpa Dekk1 och deras 23 filialer att bli bättre och arbeta smidigare.”

Om Däckdata
DäckData från Compilator är det kompletta systemet som hanterar hela däckaffären och gör kundens vardag som Däck- eller bilhandlare till en fröjd. DäckData är flexibelt och skalbart och kan anpassas efter just de behov som kunden har på sin anläggning.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Compilator AB

Södergatan 22
211 34 Malmö
Sverige
Compilator AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.125