23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se med på Atracco´s verkstadsträff i Helsingborg

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, är med som en av sex samarbetspartners på Atracco Helsingborgs Verkstadsträff för särskilt inbjudna kunder den 1 september.

Den 1 september håller Atracco Helsingborg en verkstadsträff för särskilt inbjudna kunder som får en visning av Atracco´s anläggning på Lagergatan 22 i Helsingborg, som är en av deras tre anläggningar i Helsingborg.

På plats för dagen finns då utöver Drivknuten.se , även representanter för Fälgfixarna, Klokkerholm, Galwin, Meca och Autosmart.

Dagen till ära finns HBG Burger Lab för att smasha burgare som lunch till gästerna.

Drivknuten.se arbetar stenhårt med att bredda sitt nätverk och vara aktiva på kundträffar, mässor och i olika samarbetsforum. Sedan tidigare har Drivknuten.se och Atracco flera olika typer av event och aktiviteter, så detta är bara ytterligare ännu ett sätt att verka tillsammans mot såväl gemensamma som nya kunder.

Drivknuten.se kommer dock inte att bjuda in egna kunder till Atracco´s verkstadsträff utan stöttar upp som "experter på drivlina" för Atracco´s kunder och personal som vill fördjupa sig inom ämnet.

De inbjudna kunderna kommer utöver rundvisning och lunch att bjudas på en del överraskningar.

Länk till: Atracco Helsingborg

Länk till: Delplocken Helsingborg

Länk till: Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047