23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SELEMIX® levererar en fullständig digital lösning för kunder

| Medlemsnyhet | Företag PPG Scandinavia

SYSTEM FINDER hjälper Er att identifiera de Selemix-färgsystem som bäst motsvarar specifikationen för Ert behov inom industriella ytbehandlingar.

Richard Forsbohl, Sales Manager Sweden CT / LIC säger:  ”Selemix System är ett optimalt verktyg som verkligen alla kan använda sig av utan att behöva vara djupt insatt i industriell ytbehandling, svaret på dina frågor är bara ett par knapptryck bort.”

Ett filtersystem tar hänsyn till vilken typ av substrat som är aktuell, vilken nivå av korrosionsbeständighet som krävs, vilken specifik applicerings som tillämpas, vilken typ av objekt som skall ytbendlas och vilken glansnivå som efterfrågas och krävs.

Efter att ha identifierat sina krav kommer användarna sedan presenteras för flera system som de kan välja emellan. Inom varje system kan användarna dessutom välja mellan olika täckfärger och omedelbart jämföra hur systemets prestanda kan variera. En instrumentpanel visualiserar och uppdaterar hur ett system presterar i fråga om ytkvalitet, hållbarhet och processtid.

Pröva SYSTEM FINDER här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PPG Scandinavia

Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Danmark
PPG Scandinavia

Sänd till en kollega

0.078