23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SELEMIX® levererar en fullständig digital lösning för kunder

SYSTEM FINDER hjälper Er att identifiera de Selemix-färgsystem som bäst motsvarar specifikationen för Ert behov inom industriella ytbehandlingar.

Richard Forsbohl, Sales Manager Sweden CT / LIC säger:  ”Selemix System är ett optimalt verktyg som verkligen alla kan använda sig av utan att behöva vara djupt insatt i industriell ytbehandling, svaret på dina frågor är bara ett par knapptryck bort.”

Ett filtersystem tar hänsyn till vilken typ av substrat som är aktuell, vilken nivå av korrosionsbeständighet som krävs, vilken specifik applicerings som tillämpas, vilken typ av objekt som skall ytbendlas och vilken glansnivå som efterfrågas och krävs.

Efter att ha identifierat sina krav kommer användarna sedan presenteras för flera system som de kan välja emellan. Inom varje system kan användarna dessutom välja mellan olika täckfärger och omedelbart jämföra hur systemets prestanda kan variera. En instrumentpanel visualiserar och uppdaterar hur ett system presterar i fråga om ytkvalitet, hållbarhet och processtid.

Pröva SYSTEM FINDER här

PPG Scandinavia
Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Københavns Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17010433

Kontaktperson

LHW
Laila Hammerik Wedel
Marketing & Communications Specialist
+45 27877254 LWedel@ppg.com

Sänd till en kollega

0.046