23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

FordonsData Nordic AB har bytt namn till Imaweb Sweden

Den 5 september vaknade våra kunder och fordonsbranschen upp till ett nytt namn: Imaweb Sweden. Sedan Imawebs förvärv av FordonsData i februari i år, har vi varit del av den europeiska koncernen och namnbytet har aviserats under våren.

Imaweb är ett IT-företag som förser fordonsindustrin med kompletta IT-lösningar. Våra lösningar omfattar programvara, hårdvara, projektledning, utbildning, installation och support.

Vår satsning på märkesanpassningar i Kobra II, gör att vi idag har flest integrationer mot olika märken av alla affärssystemsleverantörer idag på fordonsmarknaden i Sverige och när det kommer till säljstödsystem (CRM), så är vi Sveriges största leverantör till fordonsbranschen.

Med Imawebs europeiska produktportfölj kan vi erbjuda en mängd olika IT-lösningar för återförsäljare, generalagenter och verkstäder.

Imaweb har 40 års erfarenhet av mjukvaruutveckling, särskilt dedikerad till fordonsbranschen, både för återförsäljare och tillverkare. Vi finns representerade i 22 länder, vilket gör oss till en av de största programvaruutvecklarna i Europa. Vår målsättning är att fortsätta hjälpa över 70 000 kunder att utveckla sin verksamhet med våra lösningar och se dem växa och nå framgång.

Imaweb Sweden har sitt huvudkontor i Lund, Skåne med kunder över hela Sverige.

Nextlane Sweden AB
Hedvig Möllers gata 6
223 55 Lund
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5564184090

Kontaktperson

CW
Christina Windisch
Kommunikationsansvarig
Christina.Windisch@imaweb.com

Sänd till en kollega

0.05