23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Montera drivknutsdamasken rätt på en nanosekund...

| Medlemsnyhet | Företag Drivledens Bildelar i Helsingborg

Drivknuten.se, som är specialister på delar för bilens drivlina, delar med sig av sina bästa tips. Här visar de hur man på absolut enklast, billigast och snabbast sätt monterar en drivknutsdamask. Hinner någon ta tiden..?

Drivknuten.se har skrivit ett par olika guider för att hjälpa såväl bilägare som verkstäder att lokalisera problem eller försöka undvika dem genom att förklara orsaken till varför de ens uppstår. Såväl guiden till Drivknutar som att Sänkning av bilen ger problem, har fått ett enormt genomslag.

Drivknuten.se säljer också damasker som kan spara massor av tid genom att de enkelt kan ”träs över” drivknuten med en monteringskon eller en s.k. Boot-gun, på det viset slipper man slå av en drivknut för att bara byta en damask. Såväl Drivknuten´s gummidamask som silikondamaskerna av universalmodell klarar att tryckas över monteringskonan och drivknuten på bara bråkdelen av en sekund.

Denna korta videon visar hur snabbt det verkligen går. Det är bara att spraya 5:56 eller WD40 på konan och inuti damasken, därefter trycker man snabbt och hårt damasken över konan som täcker drivknuten. Ska man byta den yttre damasken så vänder man bara damasken ut-och-in innan man trycker över den.  Inte särskilt svårt, går otroligt snabbt och spar massor av tid. Hann någon ta tiden..?

Drivknuten´s olika damasker säljs både i enpack tillsammans med rostfria klammers och fett samt i 10-pack till ett förmånligare pris, därtill har alla verstäder också sin verkstadsrabatt. Länk till Drivknuten´s Damasker

Länk till Drivknuten´s guide: Allt om drivknutar

Länk till Drivknuten´s guide om: Sänkning ger problem med drivaxlar

Länk till Drivknuten´s: Montering av drivknutsdamask

Medlemsnyhet

Företag
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Sverige
Drivledens Bildelar i Helsingborg

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079