23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Esterbaserad racingolja till superpris

Drivknuten.se säljer stora volymer av motorolja från Gulf, 77, TransNational och Payback. Men i takt med att sortimentet utvidgas måste någonting emellanåt bort. Nu säljs därför Gulf´s esterbaserade racingolja 0W-30 ut till superpris.

Gulf Competition oil är samlingsnamnet för Gulf´s esterbaserade racingoljor som enbart är utvecklad för tävlingsmotorer. Oljan är framställd av den absolut senaste additivtekniken i en mix av syntetiska basoljor och kemiskt rena estrar gör att racingoljan får exceptionella prestanda och därmed skyddar motorn även vid höga varvtal, hög värme och under tävlingskörning. 

De olika viskositeterna har olika användningsområden beroende på typ av tävlingsform. På grund av sammansättningen i de esterbaserade racingoljorna bör dessa inte användas i standardmotorer för vanlig bruksanvändning.

Drivknuten.se säljer nu ut det som finns kvar i lager av den esterbaserade racingoljan i viskositeterna 0W-30 och 5W-40 för 135 kr exkl.moms per liter oavsett tidigare pris. Vilket betyder runt nästan halva priset mot tidigare.

Länk till: Gulf Competition Oil till superpris

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047