23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tri-Pak tankar fullt, välkomnar ytterligare återförsäljare

| Medlemsnyhet | Företag Tri-Pak -Bränsletillsatser

Tri-Pak har lagt i nästa växel för att expandera på hemma-marknaden Sverige, men självklart är det bara början. Expansionen fortlöper som planerat och Tri-Pak utvidgar nu antalet återförsäljare både i Sverige och i resterande delar av Norden.

Tri-Pak har funnits sedan 1984 men har sedan ett par år fått en nytändning med bland annat en ny. Satsningarna har inneburit en ökad varumärkeskännedom som resulterat i en ökad försäljning i Sverige med drygt 40% och försäljning har också tilltagit i våra grannländer Finland, Norge och Danmark. 

Tri-Pak expanderar nu sina återförsäljarkanaler i hela Norden. Arbetet är i startblocken men ansvarig för affärsutvecklingen på Tri-Pak, Ludvig Mårtenson berättar att Tri-Pak påbörjat ett arbete genom att kontakta drygt tusen olika mindre verkstäder, reservdelsbutiker, motorcykelbutiker och olika marinbutiker. "Vi ser att intresset är stort, vi har ett starkt erbjudande kopplat till våra produkter, dels produktutbildningar och vår historiskt starka position i Norden. Men självklart får vi draghjälp av ökade drivmedelspriser tillsammans med att bränslekvaliteten fortsätter att försämras, folk kommer inte lika långt på en tank längre och då ser man sig om efter alternativ." Vidare berättar Ludvig att deras satsning mot motrocrossåkare under säsongen gett resultat,
-Dessa unga killar och tjejer som lägger så mycket tid på sin sport tar också hand om sina grejor. Att få ett meddelande från någon av dessa juniorer om att Tri-Pak har gjort att deras förgasare inte längre strular på som den gjort och att de helt blivit av med "gröna avlagringar" är ju värt guld, för det betyder att de kan lägga mer tid på att åka vilket är just det som är poängen med Tri-Pak." 

Tri-Pak erbjuder alla sina återförsäljare utbildning om produkterna, produktspecialister och annan samverkan ute på event, en produkt på frammarsch och kunder som 9 av 10 gånger blir återkommande.

Tri-Pak handlas lätt genom vår webshopp men ofta får vi frågan via kundsupport av våra kunder om det finns Tri-Pak i deras lokala butik. Vi hoppas att vi nu kan gå hand i hand och öka kundnyttan för era och våra kunder.Just nu pågår arbetet med att ansluta nya återförsäljare, är du intresserad av att höra mer om vad Tri-Pak kan göra för dig? Gå in på www.tripak.se/aterforsaljare och ta kontakt med någon av våra försäljningsansvariga.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Tri-Pak -Bränsletillsatser

Hotellvägen 5
793 41 Insjön
Sverige
Tri-Pak -Bränsletillsatser

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078