23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hantera tunga laster med lätthet - Nussbaum HF3S 5000 DG

Nussbaum HF3S 5000DG är en högpresterande billyft, som är konstruerad för att hantera tunga laster med lätthet. Med en lyftkapacitet på upp till 5 ton, är den idealisk för att lyfta och hantera stora men även små fordon.

HF3S 5000DG är en högpresterande billyft från Gesab som är utrustad med dubbelledade armar för att möjliggöra lyftning av både stora och små fordon. Dessa armar är konstruerade för att ge optimal stabilitet och flexibilitet under lyftningen.

De dubbelledade armarna på HF3S 5000DG är utrustade med  teleskopiska lyftarmar som möjliggör justering av armarnas längd och höjd. Detta gör det möjligt att anpassa armlängden för att passa fordonets storlek och form, vilket ger en stabil och säker lyftning. Den dubbla ledningen av armarna ökar också rörelseområdet och möjliggör en mer flexibel och effektiv hantering av fordonet.

HF3S 5000DG är även utrustad med en rad andra funktioner som ökar användarvänligheten och säkerheten. Den har en intuitiv kontrollpanel som gör det enkelt att styra lyftningen och justera armarna, och den har en säkerhetsmekanism som förhindrar överbelastning. Dessutom är den utrustad med en automatisk nivåkompensering, vilket garanterar en jämn och säker lyftning på ojämn mark.

Sammanfattningsvis är HF3S 5000DG en högpresterande och flexibel billyft från Gesab, som är utrustad med dubbelledade  teleskopiska lyftarmar armar för att kunna hantera både stora och små fordon. Med dess användarvänliga funktioner och säkerhetsmekanismer är den en utmärkt investering för företag som behöver en pålitlig billyft för att hantera olika typer av fordon.

GESAB, Garage Equipment Service AB
Okvistavägen 36
186 40 VALLENTUNA
Vallentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562324656

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047