23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Välj rätt relä och kabelarea för din installation

Nytt blogginlägg! Vet du vilket relä eller vilken kabelarea du bör använda för en säker installation av elektriska produkter?

RELÄSTYRNING
Om du skall styra tillslag och frånslag av utrustning som kräver högre effekt eller ström än vad en strömbrytare tål? Det lättaste sättet att ta hjälp av ett relä. Vi tänker på ett relä som en elektriskt manövrerad strömbrytare, vilken med hjälp av en liten kontrollström styr en stor arbetsström.  Det bästa med att använda ett relä är att du kan undvika att dra grova matarkablar onödigt långa kabelsträckor. På så sätt slipper du oroa dig för stora spänningsfall. En annan fördel med reläer är att det går snabbt och enkelt att byta dem.

VÄLJ RÄTT KABELAREA
För installation som innebär nya kabeldragningar är det av yttersta vikt att kabelarean är tillräcklig för den avsedda utrustningen. Med ett nomogram för kabelarean får du direkt fram hur stor kabelarea din installation kräver. Det du behöver veta är hur mycket utrustningen förbrukar samt total längd på kabeln. Här kan du ladda ner ett nomogram och snabbt räkna fram din kabelarea >>.

 

Läs hela inlägget om installation >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB
Johanna Bylund
johanna@hba.nu

Sänd till en kollega

0.033