23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nya BMW-godkända hjulbalanserare

Vi kan nu erbjuda hela tre nya BMW-godkända hjulbalanseringmaskiner från Hofmann, Snap-on Equipment. Extra roligt nu när vi, som en av två leverantörer för Snap-on:s produkter, fått utmärkelsen OEM-specialist.

Efter intern testning hos BMW har tre nya OEM-hjulbalanseringsmodeller blivit godkända och rekommenderas nu av BMW AG.

Då Sun Maskin uppmärksammats som OEM-specialist under Snap-on Equipment’s dealer meeting 2018 känns det naturligtvis extra roligt att nu kunna bredda sortimentet ytterligare.

De nya BMW-godkända hjulbalanserarna Geodyna® 7340p BMW, Geodyna® 7700p BMW och Geodyna® 7750p BMW är alla enkla att använda. Efter en snabb uppstart följer en effektiv balansering som enkelt och noggrant guidar operatören till rätt balansering.

- Pekskärm och snabb tillgång till funktioner som till exempel ”gömma vikter bakom ekrar” och laseranvisning för viktplacering gör dessa maskiner extra användarvänliga, säger Jörgen Mälargård hjulinställnings- och däckmaskinsansvarig på Sun Maskin & Service.

Geodyna® 7340p BMW
En effektiv och användarvänlig maskin. Geodyna® 7340p BMW hanteras via en pekskärm med tydliga siffror och ljusindikatorer för viktpositionen. Geodyna® 7340p BMW har alla de funktioner som vi känner igen från Snap-on:s kvalitativa balanseringsmaskiner så som Power Clamp™, Smart Sonar™, asyALU™, easyWEIGHT™.

Geodyna® 7700p BMW
En maskin framtagen för stora volymer. Geodyna® 7700p BMW har samma smarta funktioner som den mindre Geodyna® 7340p BMW, men framtagen för optimal ergonomi och däck upp till 42”.

Geodyna® 7750p BMW
Modellen med extra allt. Geodyna® 7750p BMW har förutom alla ovanstående fördelar även en automatisk hjullyft integrerad i kabinettet för enkel och smidig hantering av hjul upp till 70 kg.

Alla modeller är i RAL7016-lack och kommer att finnas till försäljning inom kort. Kika gärna in på sunmaskin.se för att se hela vårt sortiment av OEM-godkända produkter.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med eventuella frågor!

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047