23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

40% utökning av kapacitet hos Triscan centrallagret

Återigen har lagringskapaciteten hos centrallagret blivit alltför trångt och den sista möjligheten att bygga till utnyttjas nu i samband med byggandet av ett 2 820 m2 lager på 12 meters höjd, vilket måste vara klart i slutet av 2018.

Det är inte första gången vi utökar vårt varulagerkapasitet i Brabrand. Den senaste utökningen av lagringskapaciteten ägde rum under 2011, där ett lager på 1.600 m2 och 10.5 meter togs i bruk och 2016 utökades administrationen i Brabrand. "Vi har nått gränsen för det möjliga här i Brabrand. Om vi logistiskt fortsätter att förbli supereffektiva och samtidigt måste möta våra tillväxtmål, måste vi återigen utöka lagringskapaciteten, säger Logistik och IT directör Morten Hallum och fortsätter: "Totalt når vi nästan 23 000 m2 lager och administration, när vi räknar med våra avdelningar i Glostrup och Iserlohn. Här i Brabrand får vi med utökningen tillfört ytterligare 40% lagringskapacitet, eftersom vi bygger på en höjd av 12 meter".​

Men också i utlandet har vi utökat vår kapacitet. I 2016 nästan tredubblades lagringskapaciteten i Tyskland, då lagret i Hagen flyttades till nya och större lokaler i Iserlohn, som ligger i närheten av Dortmund. "Den tyska marknaden är vår största tillväxtmarknad och fortsätter att utvecklas i en mycket positiv riktning för oss. För att möta våra tyska kunders efterfrågan på hög leveranskapacitet och hastighet var det nödvändigt, säger Försäljnings- och marknadschef Steen Ray Pedersen och tillägger: "Vi har mycket snabbt konstaterat, att beslutet var det rätta - och vårt nya setup i Iserlohn går utöver förväntningarna".

Triscans CEO, Michael Juul Hansen (tidigare CEO hos FTZ Autodele & Værktøj A/S), som ersatte John Iversen på posten i maj 2017, välkomnar utvecklingen. "Efter 10 månader i mitt nya jobb måste jag säga, att det är det största nöjet, att uppleva den stora drivkraften och brinnande engagemang som mina 120 nya kollegorna visar i vardagen.Triscan har varit på en fantastisk resa och har kontinuerligt lyckats att anpassa och utveckla sig i förhållande till branschen och omvärlden. Med en sund ekonomi, fortsatt god försäljningsutveckling och en betydande expansion av våra lager i Danmark och Tyskland, har vi det rätta fundament. Med syftet att skapa lösningar, som skapar mervärde och bidrar till tillväxt bland våra kunder och oss själva, kommer större projekt, som jag inte kan avslöja ännu, att lanseras 2018. Jag ser ödmjuk fram emot att bidra till, att vi fortfarande kan utvecklas med våra kunder".

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
VAT nummer: DK27755968

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
+45 87433348 tfa@triscan.dk

Sänd till en kollega

0.062