23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

3 fördelar med moduluppbyggd verkstadsinredning

Vår verkstadsinredning ger dig möjligheten att få en helt unik lösning, skräddarsydd efter just din anläggnings behov.

Vår moduluppbyggda verkstadsinredning ger en flexibel lösning som låter dig skapa anpassade arbetsstationer med utgångspunkt från en rad grundmoduler. Dessa kan upprepas och kombineras på en mängd olika sätt för att passa din verkstad och önskade funktioner. Förutom att skapa en effektiv arbetsmiljö med ordning och reda - vilka är de tre främsta fördelarna?

3 fördelar med moduluppbyggd verkstadsinredning

  1. Brett sortiment av möbler
    Anpassa arbetsytan genom att välja från ett brett sortiment av moduler. Här har du frihet att endast välja de komponenter du behöver. En stor fördel både vad gäller utrymme och pris. Det stora utbudet av moduler möjliggör maximal anpassning av alla typer av arbetsstationer. Våra erfarna säljare hjälper dig att få ut det mesta av din lokal!

  2. Anpassa för dina behov
    Hitta den lösningen som passar dina behov bäst. Moduluppbyggda verkstadsmöbler möjliggör perfekt rymdoptimering. Detta gör att du kan hitta rätt möbler även för små verkstäder eller med oregelbundna planlösningar, som optimerar volymen maximalt.

  3. Flytta och ändra kombinationerna
    Kommer det nya maskiner i lokalen? Ska ni utöka eller minska verkstadsytan? Vår modulinredning följer dig oavsett vad som händer. Du kan ändra inredningsarrangemanget vart efter dina behov ändras. Med moduler kan arbetsstationerna följa ditt arbete, inte tvärtom. Därför kan du vara säker på att du har gjort en investering som kommer att betala sig i många år.

Förutom ovanstående fördelar ger denna inredning ett mycket positivt estetiskt intryck. Modulerna kan fås i en mängd olika färger för att matcha just din anläggnings profil. Ge ett premium intryck med verkstadsinredning i italiensk design av högsta kvalité!

Välkommen in på vår hemsida www.sunmaskin.se eller kontakta oss för på 054 - 85 00 75 för mer information.

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048