23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi reder ut skillnaden mellan ren och modifierad sinusvåg

Invertrar med modifierad sinusvåg kan skapa problem i vissa applikationer, exempelvis kan det uppstå störningar i ljudanläggningar och radioapparater om de drivs med modifierad våg.

Här reder vi ut vad det egentligen är som skiljer invertrar med ren sinusvåg från invertrar med modifierad sinusvåg. En uppenbar olikhet är priset. Invertrar med modifierad sinusvåg ligger oftast mycket lägre i pris jämfört med invertrar som har ren sinusvåg. Men det finns även en rad andra aspekter att ta hänsyn till.

Det vi har i våra vanliga vägguttag är ren sinusvåg och den är alltid säkrare, bättre och stabilare än modifierad sinusvåg. En inverter med ren sinusvåg klarar av att driva i stort sett alla typer av apparater, så länge effekten på invertern räcker till för den avsedda lasten. 

Invertrar med ren sinusvåg har högre verkningsgrad i jämförelse med en inverter som har modifierad sinusvåg. Det innebär att du får ut mer energi till applikationen med ren sinus eftersom inverten själv förbrukar mindre energi.

Vi jobbar enbart med invertrar som har ren sinusvåg. 

Här kan du läsa mer om ren sinusvåg jämfört med modifierad sinusvåg >>

Här hittar du hela vårt sortiment av invertrar >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB
Johanna Bylund
johanna@hba.nu

Sänd till en kollega

0.031