23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Magno Bilskade-center: "MoonWalk sparar tid och pengar".

"PPG:s automatiserade färgblandningsmaskin, MoonWalk, hjälper dig att hålla din arbetsmiljö ren, minskar avfallet och sparar pengar," säger Delägare Fredrik Andersson, Magno-Göteborgs Bilskadecenter AB.

Magno-Göteborgs Bilskadecenter AB startade 1968 när Rune Andersson tog över en bilverkstad i Gamlestaden. Nu driver han företaget tillsammans med sönerna Rickard och Fredrik.

Idag är Magno-Göteborgs Bilskadecenter AB ett avancerat bilskadecenter med stort fokus på digitala och miljövänliga lösningar.

Fredrik Andersson säger: "Vi fokuserar på att implementera optimerade processer och miljövänliga lösningar i vår skadeverkstad. I detta avseende har vi ett bra samarbete med PPG eftersom det också är deras mål att utveckla digitala miljövänliga verktyg och lösningar. De senaste 14 åren har vi använt vattenburen färg från Nexa Autocolor, och viktigast av allt är att vi nu använder PPG:s automatiserade färgblandningsmaskin MoonWalk. MoonWalk hjälper dig att hålla din arbetsmiljö ren, minskar avfallet och sparar pengar”.

Piotr Müller, billackerare på Magno-Göteborgs Bilskadecenter AB, håller med. Han använder MoonWalk varje dag och har också anammat MoonWalk från början: "Vi har haft den här fina maskinen i tre år - och vi är mycket nöjda med den. Den gör vår arbetsdag så mycket enklare. Den är lätt att använda och man kan göra andra saker medan maskinen blandar färgen. Skalan är mycket exakt och man kan blanda små mängder färg.

Och framför allt är det mycket viktigt för oss att all färg i burken verkligen används. Inget går till spillo."

Läs mer om MoonWalk här: MoonWalk

PPG Scandinavia
Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Københavns Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17010433

Kontaktperson

LHW
Laila Hammerik Wedel
Marketing & Communications Specialist
+45 27877254 LWedel@ppg.com

Sänd till en kollega

0.048