23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mirka lanserar skyddsutrustning - en del av Mirka Essentials

Mirka utökar nu utbudet av Mirka Essentials-produkter för proffs. Från och med nu finns även handskar, skyddsglasögon, masker och overaller tillgängligt från Mirka.

Mirka är en pionjär inom dammfri slipning, med målsättningen att göra arbetsplatserna säkrare och bekvämare för slutanvändarna. "Vi rekommenderar starkt att du använder personligt skydd vid slipning, polering, lackering eller montering, och dessa tillbehör finns nu tillgängliga från Mirka för professionellt bruk", säger Kim Rönnholm, Portfolio Manager Post paint & Accessories, på Mirka.

Det utökade sortimentet av Mirka Essentials inkluderar bl.a. två nya overaller: Light Line och Carbon Line. Båda är slitstarka, återanvändbara och antistatiska premiumoveraller, och Carbon Line-overallerna är Dupont Teflon-belagda för smuts- och vattenavvisning, för att hålla dig ren längre under krävande arbetsförhållanden.

Tillsammans med overallerna finns även ett urval av lätta skyddsglasögon. Du kan till exempel välja skyddsglasögon med UV- och IR-skydd eller skyddsglasögon som passar över vanliga glasögon. Vi kan inte nog betona vikten av att skydda sina ögon.

Gällande masker tillgodoser Mirka Essentials-serien FFP2 Carbon nanofibermasker för skydd mot fasta partiklar och lukter, samt den lätta halvmasken med Quick release-system, som finns tillgänglig med olika filter beroende på vilken skyddsnivå som krävs.

Slutligen erbjuder Mirka olika säkerhetshandskar som har designats med användarvänlighet i åtanke. Sömlösa nylonmonteringshandskar finns tillgängliga för detaljerat monteringsarbete inom olika industrier, inklusive bil- och plastmontering, och för en högre skyddsnivå är Safety Gloves Cut-D gjorda av högpresterande polyeten och stålfiber för att skydda dig mot skärsår och punkteringar inom bygg, anläggning, transport och lager samt olika industrianvändningar.

Kim Rönnholm påminner: ”Bästa möjliga finish är vad vi alla strävar efter – att använda kvalitetsförnödenheter och skyddsutrustning är en väsentlig del av det”.

Se hela Essentialssortimentet i vår Mirka Essentials broschyr.

Mirka Scandinavia AB
Frögatan 9
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564356029

Kontaktperson

LS

Sänd till en kollega

0.063