23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vinnare av Hållbarhetspriset BRA stöttar f3 centre

Transportföretagens Hållbarhetspris lämnades över till BRA – Som gav prispengarna till f3 centre för att främja arbetet med förnybara drivmedel.

Transportföretagens Hållbarhetspris delades i år ut till BRA - Braathens regional airlines. Hållbarhetpriset består av en check på 50 000 kr som vinnarna får skänka till valfritt projekt som arbetar med hållbarhetsfrågor.

BRA valde att ge prispengarna till f3 centre eftersom biodrivmedlet är en fråga för flygets framtida överlevnad, säger Maria Fiskerud, hållbarhetschef på BRA.  Flyget saknas i f3 idag. Med vårt pris och att vi engagerar oss i f3 framöver hoppas vi stärka bioflygbränsle-rösten i biodrivmedels Sverige. Samtidigt som vi visar, tillsammans med övriga transportslag, att vi är många som vill och jobbar för att fler bioraffinaderier ska komma igång i Sverige. Inte minst inom kombinationen bio-elektrobränsle!

Prispengarna välkomnades av f3 centre som också hoppas att BRA kommer att bli en aktiv del av deras nätverk med hjälp av prispengarna, säger Ingrid Nohlgren, Centrumföreståndare på f3 centre.

Transportföretagen TF AB
Storgatan 19
Box 5384
102 49 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5564989373

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032