23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Black Friday rabatt hos Drivknuten.se

Drivknuten.se, som är specialiserade på delar för drivlinan, gör nu något så ovanligt som att under fredagen den 25:e november erbjuda 30% rabatt på alla delar i deras sortiment. Den som är smart och kan planera kan spara stora pengar...

Det hör inte direkt till vanligheterna att det är rea med 30% på delar för bilens drivlina, av den enkla anledningen att det finns mängder av varianter av drivaxlar, drivknutar och mellanaxlar till varenda bilmodell och därför är näst intill omöjligt att lägga på lager.  

Men för den som är smart passar på tillfället att beställa delar som kanske ska bytas under kommande vecka eller längre fram på redan inplanerade arbeten. Eller varför inte passa på att fylla på med Drivknuten´s erkänt bra drivknutsdamasker i nitrilgummi eller silikon som enkelt kan träs över drivknuten utan att behöva plocka bort den från axeln.

Drivknuten.se passar också på att erbjuda ett fat högklassig 77-olja som kommer från Gulf´s raffinaderi till ett riktigt bra BLACK FRIDAY-pris, endast 7499 kr exkl. moms plus 129 kr i frakt. 
En 5W-30 olja som överträffar biltillverkarna BMW, Mercedes och VAG´s krav för ”long-life” serviceintervall specificerade enligt normerna ACEA C3, API S/N, BMW LL-04, MB 229.51 och VW 504.00/507.00.
Begränsat antal, gäller så länge lagret räcker.

Länk till 77-oljan: 5W-30 Longlife

Länk till Drivknuten´s: Damasker

Länk till Drivknuten´s nyhetbrev inför: Black Friday

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.094