23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Gesab och Nussbaum satsar framåt!

I mer än 40 år har Nussbaum levererat verkstadsutrustning från Tyskland över hela världen. Vi kan bara göra detta genom att vara en pålitlig partner till våra kunder i alla frågor och alltid erbjuda den bästa lösningen för deras behov.

Gesab har ett starkt samarbete med bland annat Nussbaum som har tillverkat verkstadsutrustning i över 40 år. 

Nussbaum har gått ihop med Stertil Group som också är en av Gesabs leverantörer, med det starka samarbete som man har byggt upp tillsammans utav produkter av högsta kvalité är det en självklarhet att samarbetet löper vidare och att Gesab är exklusiv leverantör i Sverige utav båda leverantörerna framöver. 

Vårt produktsortiment är resultatet av årtionden av erfarenhet och ständig anpassning till de ständigt föränderliga marknadsförhållandena. Detta kan bara lyckas om vi är nära våra kunder och våra ingenjörer har en klar förståelse för din dagliga verksamhet.

Nussbaum släpper nu en ny 2-pelar lyft som kommer att vara det bästa i sin klass och de har tänkt igenom allt, från lyfttider till energikonsumtion vilket idag börjar bli allt mer viktigt att se över. Att vara en världsledande leverantör kräver förbättringar ständigt och anpassa sig efter marknadens behov vilket både Nussbaum och Stertil-Koni gör.  

Nussbaum har tänkt till när det gäller säkerheten och energiförbrukningen vilket såklart är en klar fördel framöver då det viktiga kommer vara att kvalitén ska vara det bästa, Nussbaum testar därför alla lyftar innan de skickas iväg från fabriken som ligger på den Tyska landsbygden i Kehl. 

Vill ni höra alla fördelar om denna lyft och veta mer så kommer det finnas på vår hemsida inom kort. 

Annars kan ni maila till info@gesab-sweden.se så hjälper vi dig med ditt behov.

GESAB, Garage Equipment Service AB
Okvistavägen 36
186 40 VALLENTUNA
Vallentuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562324656

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.094