23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

MAHA ATS lyftadapters vinnare av TechAward 2022

Vem har den smartaste verkstadslösningen? MAHA’s nya lyftadapters för elbilar tog hem segern i Krafthand TechAward 2022.

I jakten på den smartaste och mest praktiska lösningen för det vardagliga verkstadsarbetet delar det tyska teknikmagasinet Krafthand för 9:e gången ut teknikpriset TechAward.

Juryn bestod av 13 verkstadsutövare och tekniska experter vars uppgift bestod i att i detalj utvärdera användbarheten och fördelarna för användaren.

MAHA:s senaste innovation ATS lyftadapters korades som vinnare med motiveringen:

”Den innovativa egenskapen hos den vinnande produkten är den exakta, säkra och skräddarsydda lösningen fordon av alla slag, då särskilt elbilar, kan lyftas vid de lyftpunkter som tillhandahålls av tillverkaren. En speciell egenskap som är värd att betona är den exakta placeringen av adaptrarna så att det inte finns några störande kanter vid installation och demontering av batterier. Med detta tekniska framsteg från MAHA kan fordon lyftas snabbt, enkelt och framför allt säkert.”

Maximal säkerhet för både användare och fordon är alltid högsta prioritet i MAHA’s produktutveckling. Med ATS uppnås detta genom den extra breda kanten och den halkfria beläggningen på stödplattorna, i vilka de fordonsspecifika adaptrarna kan justeras.

– Vid utvecklingen av de nya formanpassade fordonsadaptrarna har vi inte bara fokuserat på säkerhet, utan vi har även tagit hänsyn till de välkända utmaningarna som verkstäderna har. Det är tydligt att detta omfattar alltmer arbete med elbilar. Ur vår synvinkel är ATS den bästa lösningen. Vi är övertygade om detta och det bekräftas av att vinna Krafthand TechAward. Vi är väldigt stolta över detta pris och tackar juryn och de experter som valde oss, sammafattar Holger Seeliger, produkt- och projektledare på MAHA och ansvarig för ATS.

Vi visar MAHA ATS lyftadapters under Automässan 2023, 18-21 januari på Svenska mässan Gothia Towers i Göteborg. Varmt välkommen till vår monter B03:42!

Se mer om ATS lyftadapters för elbilar här

 

Läs gärna mer om TechAward 2022:

Krafthand
https://www.krafthand.de/artikel/maha-gewinnt-krafthandtechnologie-award-2022-70343/

MAHA
https://www.maha.de/en/news/techaward-2022--yet-another-prize~n26111

 

Bild ovan: MAHAs VD Stefan Fuchs, produkt- och projektledare Holger Seeliger och Marketing Team Leader Dagmar Müller-Lengdobler tog hem certifikatet och pokalen vid den officiella prisutdelningen tillsammans med Krafthand Medien VD och marknadschef Steffen Karpstein.

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031