23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Drivknuten.se utvecklar sin drivknutsguide

Drivknuten.se har som bekant en uppskattad guide som förklarar varför det emellanåt är så krångligt med att hitta rätt drivknutar till vissa bilmodeller. Guiden är numer också kompletterad med hur man monterar en drivknut på rätt sätt.

Specialisterna på delar för drivlinan, Drivknuten.se, har tagit fram en guide som försöker förklara varför det är så krångligt med att hitta rätt drivknut till vissa bilmodeller, vad de vanligaste felorsakerna kan bero på samt nu också en utförlig beskrivning av hur man monterar en drivknut på rätt sätt.

Det kan egentligen tyckas ganska märkligt att Drivknuten.se ska behöva utveckla och komplettera sin drivknutsguide med "hur man egentligen monterar en drivknut på rätt sätt", men detta har vuxit fram efter att många kunder frågat om råd och för att det är fler än man kan tro som inte gör på rätt sätt - och egentligen aldrig gjort det. 
Följer man de enkla stegen för att montera drivknuten på rätt sätt så undviker man problem och förlänger drivknutens livslängd avsevärt. 

Drivknuten.se har tidigare även gjort en uppskattad guide om problemen med drivaxlar till sänkta bilar, som kan vara en hjälp för många verkstäder som haft återkommande problem med vissa bilar. 

Läs mer i Drivknuten´s artikel om: Drivknutar

DrIvknuten´s artikel om: Problem med sänkta bilar

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063