23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Infrastrukturministern inviger Opus nya mobila station

Den ny mobila besiktningsstationen är resultatet av Opus arbete för en mer jämlik service i hela Sverige.

Igår tisdag invigdes Opus nya mobila besiktningsstation av infrastrukturminister Andreas Carlson. Ceremonin och tillhörande pressträff hölls i Trosta Park vid Arlanda, där vi som leverantör hade glädjen att medverkade.

Den mobila besiktningsstationen kommer ambulera mellan ett flertal orter och erbjuda och utföra kontrollbesiktningar med start i Särna 1 april 2023.

På grund av den försämrade tillgången till besiktningsmöjligheter i Sveriges glesbygd ville Opus göra sitt yttersta för att ge möjlighet till god service i hela landet. Opus Bilprovning har därför konstruerat och byggt en mobil besiktningsstation.

Den mobila stationen kommer att utföra besiktningar av personbilar, lätta lastbilar, husvagnar, släp, motorcyklar samt fyrhjulingar (traktor b) upp till max 3 500 kg.

Andra orter där Opus mobila verksamheten kommer erbjuda besiktning är till en början Funäsdalen, Arjeplog, Hede, Gäddede, Tärnaby och Överkalix. Antalet orter kan därtill komma att utökas.

I besiktningsmodulen finns bland annat vår högkvalitativa saxlyft med körbanor MAHA DUO CM och ljusinställaren MAHA MLT 3000.

Vi på SUN Maskin & Service ser mycket positivt på Opus engagemang och den service som nu kan ges till Sveriges landsbygd!

SUN Maskin & Service AB | info@sunmaskin.se | 054 - 85 00 75 | www.sunmaskin.se

SUN Maskin & Service AB
Lovartsgatan 8
652 21 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564744729

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031