23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hitta rätt lager eller packbox!

Med vårt nya sökverktyg kan du med hjälp av mått söka efter det lager eller den packbox du är ute efter till din transmissionsenhet.

Med hjälp av mått hittar du rätt lager eller packbox till din växellåda, differential eller fördelningslåda hos oss i vårt nya sökverktyg!

Runda av till närmaste millimeter och filtrera våra tillgängliga produkter i vårt nya sökverktyg på sajten för att se vilka delar vi har på lager, kan beställa hem samt priser.

Testa sökfunktionen här!

Kontakta oss för frågor och funderingar!
info@lbmautoparts.se
031-919254

Kort om oss - Din leverantör av reservdelar till transmissionsenheter på drivlinan
Vi har under många år jobbar frekvent med att bygga upp ett attraktivt sortiment av reservdelar till alla typer av enheter i personbilars drivlina. Företaget grundades 1991 och fokuserade då på delar till automatlådor i amerikanska bilar. Sedan 2012 är LBM Autoparts en del av STS Group i Stenungsund och sortimentet har utvecklats till reservdelar för hela drivlinan, enheter från växellåda till differential och 4WD-system. Lösa komponenter som packningar, solenoider och packboxar tillsammans med packningssatser, masterkit, lagersatser och andra typer av renoveringskit. Systerföretaget STM AB som tidigare sålde fabriksrenoverade växellådor är nu en del av LBM Autoparts och vi erbjuder därför även fabriksrenoverade växellådor, fördelningslådor och differentialer.

LBM Autoparts AB
Box 180
444 22 Stenungsund
Stenungsunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568364540

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.062