23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NaviBridge: Hur ett verktyg gör konsumenternas liv enk

DENSO fortsätter att utmärka sig med den innovativa NaviBridge-appteknologin för smartphone, som möjliggör förare att skicka destinationsinformation och rutter direkt till sin bils navigeringssystem.

Den banbrytande appen är kompatibel med över 1 000 GPS-modeller och är det perfekta verktyget för upptagna förare som har ont om tid och behöver nå sin destination snabbt.

 VIKTIGT: Även om DENSO Aftermarket är stolta över att dela med sig av teknisk kunskap och erfarenhet, vänligen notera att teknologin för smartphoneapplikationer som nämns i den här artikeln är OE-teknik och ännu inte tillgänglig i vårt eftermarknadssortiment.

DENSO är allmänt erkänd som en leverantör av högkvalitativa OE-eftermarknadsdelar till olika globala marknader, samt som en etablerad världsledare inom utveckling av avancerad teknik inom robotik, luftkonditionering för fordon samt energibesparande produkter, för både kommersiella och inhemska ändamål. Men visste du att DENSO också har expertis inom mjukvarugränssnitt och digital teknik som används inom flera olika sektorer? I den här artikeln tar vi en titt på DENSO:s meritlista inom konsumentappar, närmare bestämt NaviBridge (känd som NaviCon i Japan), en produkt vars funktioner är mycket populär bilister .

En viktig smartphone-app för förare

Navigeringsappar för smartphone ersätter snabbt traditionella inbyggda satellitnavigeringssystem i fordon, då användare ofta vill slå samman sin teknikanvändning i en enda ansluten enhet. Biltillverkarna behöver dock inte oroa sig! DENSOs NaviBridge tillhandahåller båda.

Den lättanvända, kostnadsfria mobilapplikationen som är tillgänglig för Android- och iOS-telefoner, med både USB- och Bluetooth-anslutningar låter användare dela eftersökta platser på sin smartphone med sin bils navigeringssystem genom en enda knapptryckning, för sömlös integration. Reseplaneringen blir enklare då förare kan börja förbereda sig redan innan de har lämnat huset eller kontoret, och kan därmed bekvämt synkronisera informationen med sitt navigationssystem i bilen på rekordtid. Att ha ett mindre tekniska gränssnitt att hantera ger föraren både säkerhets- och bekvämlighetsfördelar, vilket gör att de istället kan fokusera på vägen framför sig.

 Har genomgått utveckling under många år

Tekniken är inte ny för DENSO. Utvecklingen av konsumentappen började först 2008 när företaget finslipade sin egen verksamhet för bilnavigering. År 2012 kunde DENSO tillhandahålla den banbrytande applikationen till etablerade utvecklare av bilnavigering. Från och med augusti 2020 är NaviBridge kompatibel med över 1 026 bilnavigeringssystem, varav 25 miljoner finns på våra vägar idag, i 58 länder över hela världen.

Nu kan du göra mer och få kontakt med andra

Användare kan nu dra nytta av den senaste versionen: 6.0, som inkluderar ett uppdaterat gränssnitt med ny design, samt den avancerade möjligheten att dela platsinformation med andra användare via e-post eller meddelandetjänster.

Förare kan också uppdatera vänner och familj om vart de befinner sig innan de åker, och sedan låta dem spåra deras framsteg i realtid. Dessutom finns det en sökfunktion för trafik- och vädernyheter, plus möjligheten att fästa favoritplatser och intressanta platser med ett enkelt sökord, vilket kan sparas som ett bokmärke eller i en kontaktlista.

Det kommer mer

DENSO fortsätter att utveckla mjukvaran och strävar efter att tillhandahålla uppdateringar som återspeglar användarnas förändrade livsstil, samt möter behoven av smartphoneanvändning inuti fordon, samtidigt som en säker körmiljö säkerställs. DENSO:s digitala trovärdighet och innovation inom fordonsindustrin har ett globalt fotavtryck – inte bara när det gäller att utveckla teknologier för eftermarknaden som du redan är bekant med, utan också för att göra konsumenternas liv enklare. Företaget arbetar alltid på nya metoder att lägga till sin kunskapsbas, så att ny, banbrytande fordonsteknik kan skapas som gynnar alla parter – återförsäljare, verkstäder, fordonstillverkare och i slutändan förare.

För mer information om applikationen eller för att ladda ner den själv, klicka här: https://www.navicon.com/user/support/carnavi/maker_e/index_en.html

 

DENSO Europe BV
Hogeweyselaan 165
1382 JL JL Weesp
Netherlands
VAT nummer: NL800734853B01

Kontaktperson

LC

Sänd till en kollega

0.062