23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

90.156 personer passerade Drivknuten-sponsrade bilarna!

Bilsport Performance & Custom Motor Show i Jönköping slog under påskhelgen till med ett nytt rekord med 90.156 besökare. De strategiskt placerade Drivknuten-sponsrade bilarna passerades och fotograferades åtskilliga gånger av besökarna.

Drivknuten.se representerades under påskhelgen på Bilsport Performance & Custom Motor Show av Michael Gryviks helt nybyggda Legendsbil och dubbelt upp genom Anders Carlssons unika ekipage med en grym replika av Audi SportQuattro S1:a på släp efter hans lika unika Audi pickup bygge. Gryviks Legendsbil stod strategiskt placerad och passerades av publiken på väg både ut och in från action arenan. Anders bilar tronade i en otroligt snygg, välavvägd och estetisk monter som gjorde att det såg ut som modellbilar på bild. 

Bilsport Performance & Custom Motor Show lockade under påskhelgen otroliga 90.156 besökare och cementerar sig därmed som ett av det absolut största årligen återkommande publikevenemangen i Sverige.

Drivknuten.se har å sin sida Sveriges i särklass största sortiment av delar för drivlinan och hittas som alltid på; Drivknuten.se

Drivledens Bildelar i Helsingborg
Fornminnesgatan 4
253 68 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5569157463

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047